Logo Esther Codina
Esther Codina

Life coach

Peça clau

Un taller per empreses conscients

Qualsevol empresa i organització ha de tenir present que darrere dels processos de producció hi ha persones.

Aquestes mateixes persones seràn les que portaràn a terme els objectius de l’empresa i si la sensació de pertinença al grup i percepció d’importància a aquest està aferrada i desenvolupada els objectius a assolir arribaràn abans i d’una manera fàcil. D’aquí la importància de sentir-se una Peça Clau en el procés.

L’augment de la interacció presencial en circuits laborals fora dels habituals ajuda a la millora del clima laboral i a una millora de la productivitat.

Què t'enduràs?

A qui va dirigit?

Peça clau és per empreses que:

Qui sóc?

Sóc l’Esther Codina,
Coach i facilitadora.
Em dedico a l’acompanyament de processos de canvi de dones, empreses amb ànima i equips de treball i el benestar emocional a l’empresa és un dels valors que des dels inicis del meu projecte m’ha guiat com a Coach.

M’he especialitzat en desenvolupar eines per la connexió i la comunicació empàtica entre els equips per a poder generar canvis profunds, de dins cap a fora, tant en processos individuals com en organitzacions.

Testimonials

Empreses conscients que han confiat en mi

"La formació Peça Clau que l'Esther ens va impartir a Kinder va ser espectacular. Un taller que ha arribat a l'essència de cada una de les integrants de l'equip de Kinder...La manera com l'Esther ens va acompanyar va generar una màgia indescriptible i va provocar que passéssis coses molt maques i molt positives tant a nivell professsional com personal"

Sandra, Kinder

"Hicimos una sesión de Teambuilding de un día con Esther. No sabíamos bien bien qué esperar como resultado, pues era la primera vez para todo el equipo. Salimos más que contentos y conectados entre nosotros. Escuchar al equipo hablando desde el corazón es un lujo que nos ha regalado Esther y que nos encantaría poder repetir de tanto en tanto. Pasamos un día intenso, relajado, divertido y profundo, todo a la vez, y nos encantó. "

Ailía Morejón. TÜV Rheinland

Vam decidir fer una sessió de team building amb l'Esther, no n'haviem fet mai cap , però ens venia molt de gust invertir aquest temps per dedicar-ho a l'equip, i volíem que fos amb l'ajuda de l'Esther. L'experiència va ser molt positiva, enriquidora , relaxada i molt amorosa. L'Esther ens va conduir en tot moment , oferint un espai de seguretat, molt cuidat , on ens vam sentir sostinguts i molt acompanyats. Totes les activitats proposades estaven enllaçades amb sentit i en van sortit aprenentatges molt bonics. Gràcies Esther per fer-ho tan fàcil i bonic.

Marta Camprubí, Hípica La Tossa

Parlem!

Si t’interessa que et faci una proposta omple aquest formulari amb les dades:

© 2023 Tots els drets reservats | Política de privacitat | Avis legal | Política de cookies